Tijdelijke omleiding

Uit Help
Ga naar:navigatie, zoeken

Wat kan ik hier?

Met de functie “Tijdelijke omleiding” is het mogelijk om ad hoc alle telefoonnummers, inclusief onderliggende belplannen, door te schakelen naar een voicemail. Indien de organisatie meerdere voicemails geconfigureerd heeft, kan de juiste voicemail geselecteerd worden. Middels de functie “Tijdelijke omleiding” kunnen Gebruikers met de rechtengroep Accountbeheer en/of Beheer eenvoudig al hun inkomende oproepen tijdelijk omleiden naar een voicemail. De einddatum en tijdstip van de tijdelijke omleiding kan handmatig worden ingesteld. Na dit tijdstip wordt de tijdelijke omleiding opgeheven en volgen de inkomende oproepen weer de normale configuraties van de belplannen.
De functie “Tijdelijke omleiding” is zichtbaar en instelbaar op de Dashboard pagina van de klant, in de Vialer App en de Vialer Webphone (beide in het tabblad Instellingen).

Velden

Tijdelijke-omleiding-1.png


Omleiding instellen: Hiermee kan de tijdelijk omleiding mee ingesteld worden.


Tijdelijke-omleiding-2.png


Inkomende oproepen voor: Op dit moment is het alleen mogelijk om de tijdelijke omleiding te activeren voor alle telefoonnummers met hun bijbehorende belplannen.

Worden omgeleid naar: Op dit moment is het alleen mogelijk om naar een Voicemail tijdelijk om te leiden. Selecteer de gewenste voicemail, wanneer er meedere voicemails geconfigureerd zijn.

Tot: Kan zelf worden ingesteld, zowel de datum als het tijdstip.


Druk op OMLEIDING STARTEN om de tijdelijke omleiding te activeren.


Tijdelijke-omleiding-3.png


Druk op OMLEIDING STOPPEN om de tijdelijke omleiding te verwijderen. Wanneer de tijdelijke omleiding actief is kan middels “Omleiding wijzigen” de instellingen gewijzigd worden.


Tijdelijke-omleiding-4.png


In de topbar van de portal, in de Vialer App en Vialer Webphone is zichtbaar of er een tijdelijke omleiding actief is en wat de inhoud van deze tijdelijke omleiding is.

;